Ei 146 RF rookmelder met Lithium batterij

Niet op voorraad
SKU
EI 146 RFL
€ 99,25 € 82,02
De Ei 146 RF is voorzien van een Lithium batterij. Dit optische 220 / 230V rookmelder met RF radioverbinding is ideaal voor gangen, slaapkamers en woonkamers. De rookmelder is met behulp van de meegeleverde RF montagevoet draadloos koppelbaar tot 30 rook-en hittemelders. Ei bied een betrouwbare oplossing met draadloos RF koppelbare melders waarmee de gewenste koppeling via Radio Frequentie 868 MHz tot stand komt. Ei heeft de code in de Ei melders af fabriek al geactiveerd; er is dus altijd communicatie (testen is nog wel noodzakelijk!). Door alle melders in één woonunit met dezelfde RF-code (huiscode) te programmeren, ontstaat er geen storing op andere draadloze apparatuur in huis of bij de buren. De huiscode is eenvoudig in te stellen. Na het inleren kunnen alle aangesloten RF-sokkels vanaf één sokkel uit de programmeerstatus gehaald worden. Dit voorkomt fouten en betekent tijdwinst. Ook is het mogelijk melders selectief op elkaar in te lezen zodat de ene melder de andere melder wel ‘ziet’ maar andersom niet.

Eigenschappen Ei 146RF optische rookmelder incl. RF sokkel

- Ei 146 rookmelder en Ei 168RC RF Easi-fit sokkel in een verpakking
- Easi-fit systeem, voedingspaning 230 volt
- Geschikt voor detectie van smeulbranden (universeel toepasbaar)
- Ei draadloos (RF) koppelbaar: maximaal 30 producten op elkaar in te leren
- RC (Remonte Controle) functionaliteiten beschikbaar: locatie, test en pauze op afstand
- Rookmelder met 9 volt alkaline back-up batterij
- RF sokkel met 10 jaars lithium back-up die constant wordt bijgeladen
- Met deze Ei 168RC sokkelvoet blijft bedraad koppelen mogelijk (hybride oplossing)
- Voldoet aan : NEN 2555, NEN-EN 14604 en CE keurmerken
- Afmetingen Ø x H: 152 x 58 mm
- 5 jaar productgarantie; (technische) levensduur melder en RF sokkelvoet 10 jaar
- Rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders van Ei brandmelders redden levens!

Meer informatie
Color White
Size 38
Kenmerken Met los geleverde 9v lithium batterij Standaard zendt ieder Ei RF product (RF sokkel, melder, handalarm, testschakelaar) uit met dezelfde fabriekscode. Doordat iedere zender ook een eigen unieke huiscode heeft, is het mogelijk melders selectief op elkaar in te leren. Hiermee kan bepaald worden welke melders op elkaar reageren en welke juist niet.
Meer van Ei Met los geleverde 9v lithium batterij Het zend en ontvangstbereik van de Ei draadloos RF koppelbare rookmelders bedraagt in het vrije veld ca. 150 meter en binnenshuis 40 meter. Dit is ruim voldoende voor wooneenheden waarvoor deze Ei producten bedoeld zijn. Bovendien heeft iedere ontvanger een repeat functie die het ontvangen signaal doorstuurt naar de andere ontvangers. De repeat functie is alleen actief wanneer de melders met een huiscode op elkaar ingeleerd worden.
EAN code 0000000000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ei 146 RF rookmelder met Lithium batterij
Uw waardering