Ei 3018 koolmonoxidemelder

Op voorraad
SKU
Ei 3018
€ 99,95 € 82,60

Met de Ei 3018 koolmonoxidemelder ben je verzekerd van koolmonoxide brandveiligheid. De Ei 3018 CO melder heeft een bewezen kwalitatieve elektrochemische sensor die de aanwezigheid van koolmonoxide doorlopend opspoort. Gaat het alarm af, dan geeft de flitssnelheid van het rode LED licht de aanwezige hoeveelheid koolmonoxide aan. Elke koolmonoxidemelder is daarnaast absoluut accuraat. Iedere sensor wordt individueel gekalibreerd en getest in koolmonoxidegas. De koolmonoxidemelder is koppelbaar, zowel bedraad als draadloos. Alle Ei melders en accessoires met RF zijn radiografisch, draadloos aan elkaar te koppelen. Hiermee wordt de brand- en vluchtveiligheid enorm verbeterd. Met de Audiolink app kan je gegevens zoals batterijstatus, melder status en meer uitlezen middels een audiosignaal van de melder.

Eigenschappen Ei 3018 koolmonoxidemelder

- Werkingsprincipe Chemische sensor
- Voeding 230V
- Backup 10 jaar lithium oplaadbare batterij
- Koppelbaar via kabel
- Optioneel draadloos koppelbaar
- 30 stuks aantal koppelbaar
- Audio en stofcompensatie
- Voor detectie van koolmonoxidegas
- Geluidsterkte 85 Db
- Montagewijze opbouw met sokkel
- Hoogte 50 mm
- Diameter 150 mm
- Garantie 5 jaar
- Levensduur 10 jaar

Meer informatie
Color White
Size 38
Kenmerken

- Nieuwe CO sensor
- Standaard stofcompensatie
- Vernieuwd en verbeterd databeheer
- Eenvoudig informatie uitlezen
- Draadloos koppelen
- Toekomstbestendig

Meer van Ei De nieuwe serie intelligente melders van Ei Electronics is ontwikkeld om optimale brand- en koolmonoxide brandveiligheid mogelijk te maken. De serie bestaat uit rook- en hittemelders, koolmonoxidemelders en 2 multisensor melders die rook en hitte en hitte en koolmonoxide detecteren. Alle melders hebben 10-jaars lithium back-up batterijen en een aantal slimme opties.
EAN code 5099383006520
Productinformatie In veel gevallen kun je lastig zien wanneer een melder voor het laatst brand- of koolmonoxide-activiteit heeft waargenomen. Met melders uit de Ei 3000-serie is dat verleden tijd. Elke melder is voorzien van AudioLINK. De verbeterde microsensoren zorgen ervoor dat AudioLINK nog meer data biedt dan voorheen. Uitlezen van de data doe je via de gratis AudioLINK app. Dit bespaart jou als woningbeheerder of installateur tijd, geld en extra onderzoek.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ei 3018 koolmonoxidemelder
Uw waardering