Bedrijfsnaam: Factuur adres: Postcode: Plaats: Controle adres: Postcode: Eerste controle: Contactpersoon: Telefoonnummer Rookmelder: Hittemelder: Koolmonoxidemelder: Plaats: X X X

Wij zijn een landelijke onderhoud gestart met een particuliere of voor bedrijven controle service voor rookmelders in woningen en of bedrijven. Bij bedrijven en instellingen gebeurt dit al jaren, maar waarom niet gewoon ook thuis? Je moet er toch niet aan denken wat er kan gebeuren door een lege batterij of een technisch mankement.

Onze controle service houdt in dat de rookmelders bij u thuis of bedrijf jaarlijks worden gecontroleerd. Zo wordt er getest of hij daadwerkelijk werkt en niet alleen het testknopje indrukken. Dat test uitsluitend het signaal en niet de rookmeting. Tijdens dit jaarlijks onderhoud vervangen wij preventief de batterij en krijgt de rookmelder een schoonmaakbeurt. Met als resultaat dat u gewaarborgd bent van een optimaal werkende rookmelder.

Met een onderhoudsovereenkomst van Eibrandmelders bent u verzekerd van jaarlijkse controle aan uw rookmelders voorzieningen. Vraag deze nu aan!

Onderhoudscontract Geef hier aan wat u heeft aan voorzieningen en de waarde hiervan (ex.BTW). Achternaam: Voornaam: