Ei 166E-RF 230 volt rookmelder

Niet op voorraad
SKU
Ei 166-RF
€ 110,00 € 90,91

Ei 166E-RF 230V rookmelder is draadloos koppelbaar tot maximaal 30 stuks d.m.v. meegeleverde RF module type Ei 100MRF (RF module wordt in de melder geplaatst). De Ei 166RF is gemakkelijk te installeren met het Easi-fit® systeem en nog sneller monteren door verbeterde sokkelvoet. Voor een gegarandeerde werking ook bij spanningsuitval zijn alle Easi-fit® melders uitgevoerd met een back-up. De back-up spanning wordt door de melder gecontroleerd en bij een te lage spanning geeft de melder gedurende één maand elke 40 seconden een piepsignaal. Alle melders zijn uitgevoerd met een test/hush knop. Deze knop heeft twee functies: de maandelijkse controle van de melder en het tijdelijk (10 min.) verlagen van de gevoeligheid van de melder (bijv. tijdens het schoonmaken van de melder). Bij het testen van de melder wordt zowel de rookkamer (of in geval van de hittemelder de sensor) als de elektronica en de hoorn getest.Niet meer leverbaar vervanger klik hier.

Eigenschappen Ei 166-RF 230 volt rookmelder

- Voeding rookmelder 230V
- Batterij back-up: 10-jaars lithium
- Modern en compact design: minder hoog dan de Ei366RF
- Gemakkelijk te installeren met het Easi-fit® systeem
- Verbeterde rooksensor: nog snellere respons, nog lagere kans op storingen
- Draadloos koppelbaar tot max. 30 stuks d.m.v. meegeleverde RF module type Ei 100MRF (RF module wordt in de melder geplaatst)
- Rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders van Ei brandmelders redden levens!
- Koppeling via de IC (interconnect, bedraad) blijft mogelijk
- Nog sneller monteren door verbeterde sokkelvoet
- Voldoet aan: NEN-EN 14604, NEN 2555, CE
- Afmetingen Ø x h: 152mm x 50mm
- 5 jaar garantie, levensduur 10 jaar
- Niet meer leverbaar vervanger klik hier.

Meer informatie
Color White
Size 38
Kenmerken Er zijn situaties waarbij een bedrade koppeling niet mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat de melders over meerdere lichtgroepen zijn verdeeld of als het trekken van een extra koppeldraad niet mogelijk is. Denk hierbij aan renovatie, studentenpanden, woning met praktijkruimte of luxe woningbouw. Ei biedt dan een betrouwbare oplossing met draadloos (RF) koppelbare melders waarmee de gewenste koppeling draadloos (Radio Frequentie 868 MHz) tot stand komt. De melders communiceren (zenden en ontvangen) met elkaar door middel van RF sokkels.
Meer van Ei Het kan voorkomen dat het door projectering en geluidsdruk noodzakelijk wordt om rookmelders te koppelen. Dan is bedraad koppelen en/of draadloos (RF) koppelen met de rookmelders van Ei Electronics een goede oplossing! De draadloos (RF) koppelbare melders van Ei Electronics onderscheiden zich door hun ongekende mogelijkheden en installatiegemak.
EAN code 8712251361114
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ei 166E-RF 230 volt rookmelder
Uw waardering
  • Aanbiedingen